ادعای جدید ابراهیم متقی: انفجار بندر شهید رجایی کار اسرائیل بود سفیر اسرائیل در آمریکا از قطر و مصر ناراضی است | به حماس فشار بیاورید گروسی: دنبال دسترسی به سایت‌های آسیب‌دیده ایران هستیم نماینده آمریکا در سازمان ملل: به رسمیت شناختن فلسطین، پاداش به حماس است بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت به جز آمریکا| جنگ در غزه را فورا متوقف کنید (۵ شهریور ۱۴۰۴) هشدار رئیس سازمان هدفمندی: حجم یارانه پنهان بودجه دولت را می‌بلعد | یک میلیون نفر ایرانیان مقیم خارج هم یارانه می‌گیرند حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیروهای جولانی در اطراف دمشق (۵ شهریور ۱۴۰۴) رنجبران، مشاور عراقچی استعفا کرد + علت (۵ شهریور ۱۴۰۴) مکانیسم ماشه کی فعال می‌شود؟ | ۵۱ روز تا لحظه صفر گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای بوشهر شدند یمن با موشک فلسطین فرودگاه اللد را هدف قرار داد (۵ شهریور ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه کره‌شمالی اعمال شد (۵ شهریور ۱۴۰۴) انتقاد رئیس پارلمان لبنان از آمریکا | نبیه بری: خلاف وعده های خود عمل کردند مکانیسم ماشه چه اثری بر اقتصاد ایران دارد؟ تیراندازی در مینیاپولیس آمریکا | ۲۰ نفر زخمی شدند (۵ شهریور ۱۴۰۴) گروسی با وزیر انرژی آمریکا درباره ایران رایزنی کرد معاون نیروی زمینی سپاه: معادلات قدرت جهانی تغییر کرده است رایزنی وزرای خارجه آمریکا و تروئیکای اروپایی درباره ایران نتانیاهو: موافق اداره غزه توسط آمریکا هستم تعیین تعرفه ۵۰ درصدی آمریکا برای واردات از هند شمال غزه از سوی رژیم صهیونیستی بمباران شد (۵ شهریور ۱۴۰۴) ادعای رویترز درباره مکانیسم ماشه | آیا اسنپ‌بک از فردا پنجشنبه فعال خواهد شد؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) لاریجانی: مهم‌ترین عامل بازدارندگی کشور حفظ انسجام ملی است تاکید پزشکیان بر تسریع در افزایش ظرفیت تولید نفت کشور نخست‌وزیر هند پاسخ تماس‌های ترام‍پ را نداد اتحاد مقدس سلاح راهبردی ایران دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اعلام جرم کرد (۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

این جزایر تا ابد ایرانی اند

  • کد خبر: ۲۹۵۹۷۹
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۵
این جزایر تا ابد ایرانی اند
آنچه بنگاه‌های خبرپراکنی صهیونیستی در پیش گرفته اند دقیقا تمامیتِ ارضی ایران را و تمامیتِ عِرض و آبروی ایرانیان را تهدید و تخریب می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، دروغ می‌گویند که مشکلشان با جمهوری اسلامی است. آن‌ها ایرانِ جغرافیایی و تاریخی و هویتی را هدف گرفته اند. آنچه بنگاه‌های خبرپراکنی صهیونیستی در پیش گرفته اند دقیقاً تمامیتِ ارضی ایران را و تمامیتِ عِرض و آبروی ایرانیان را تهدید و تخریب می‌کند.  صهیون اینترنشنال که نام مقدس ایران را به غصب پیشوند نامِ حقیر خود کرده است، بی بی سی و دیگر رسانه‌های که آبشخورشان، گندابِ صهیونیسم است، فارسی زبانانِ اجاره‌ای که به سربازی دشمن رفته اند، همه و همه کلمه به کلمه و تصویر به تصویر هم داده اند تا با مهندسیِ تصورات، آنچه دشمن می‌خواهد را اول در ضمیر جهانی و بعد اگر بتوانند در زمینِ ما محقق کنند.

فضای مجازی هم شده است سرای کسانی که وقتی با پدر قهر می‌کنند شیشه خانه را می‌شکنند. نمی‌فهمند که شیشه شکسته خودشان را بیشتر در معرض سوز سرما قرار می‌دهد. نمی‌فهمند که اکنون زمان من و تویی نیست. وقتِ گروکشی هم نیست. زمانِ کنار هم ایستادن برای وطن است. 

ایران همه ما را کنار هم می‌خواهد. با همه سلایقی که داریم باید توانمان را روی هم بگذاریم چنان که برای ساختن خانه، خشت روی خشت می‌گذارند. اندک توجهی کافی است تا ببینیم از هر سو برای هستی ما دندان تیز کرده اند. پیوسته هم به بدخواهی برای ایران ضریب می‌دهند. همین ماجرای جزایر سه گانه تا ابد ایرانی را در نظر بگیریم. 

دشمنان وطن یک روز شرق را کنار خود می‌کشند و از آن‌ها برای حق نمایی توقع باطل خود امضا می‌گیرند و دیگر روز امضای غرب را پای بیانیه خود می‌نشانند. از روسیه و چین گرفته تا بلوک غرب و اخیرا هم اتحادیه اروپا را کشور‌های حاشیه خلیج فارس به یاری خواسته اند تا برای تعبیر خوابشان کمک کنند. آن‌ها برای جعل تاریخ پول خرج می‌کنند و برای غصب خاک و پاره کردن پیراهن ما دندان تیز اجاره می‌کنند. می‌پندارند وقت را مناسب یافته اند. به ویژه که گله گرگ‌های صهیونیست و کفتار‌های اجاره‌ای را مهیای هجوم به شیران می‌بینند. 

می‌پندارند می‌توانند نقشی که همواره بر آب می‌زدند را این بار بر خاک رسم کنند، اما نمی‌دانند شیر، چون برخیزد، هم گله گرگ و کفتار را خواهد تاراند و هم بیشه خود را چنان نگه خواهد داشت که دست‌های دراز شده از همیشه کوتاه‌تر شوند. برخاستن شیر از نقشه ایران، نقش آفرینی همه ایرانیان را می‌طلبد. هوشیاری و همراهی همه ما را اقتضا می‌کند. در زمین رسانه‌ای دیگران نباید خانه کرد. کارِ خویش را باید دقیق انجام داد تا آرزوی بیگانه باز هم بیگانه با واقعیت باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->